dumma, dumma boll

Igår var ingen bra dag. Började inte bra, slutade inte bra. Spanska för höret= no good. Jag visste redan då, att detta inte var en  bra dag.  När jag skulle fara på träning så var moppenyckeln böjd, och så klart gick det inte att starta moppen. Totally great. Sedan fick jag mig en snilleblixt: jag kan ju böja den i en så där press som jag hittade i garaget. Så, äntligen kom jag iväg på träning. Mycket pepp eftersom jag skulle hålla den. Inledningen fungerade bra TILLS  jag ska ta en boll men tar den med foten istället, stiger snett och jag faller på golvet. NOOO! jajja, tänker jag, jag kan nog gå imorngon. Allt detta tänker jag medan mitt guldvärda lag omringar mej med bandage och alla möjliga olika teorier om hur man mest ska lindra skadan. " Man ska klämma här, sätt isen där, linda sådär..." Laget ni är guld värda!!
I morse blev det akuten, hem med kryckor. Yeei.

Se upp, här kommer skåpet Julia!


"Det känns typ som att krama en naken häst, visst Pia?"

Ååh, idag fick jag äntligen fara ut och segla and how great isn`t that?  Dock en kort sådan. Imorn har jag tre håål :D
Idag har jag också fått erfara hur det är att vara med och jubilera veteraner, jag och klassen (the best ever), på veteranfest, tjihu. God smörgås tårta iaf. Usch, om jag nu ska få bort fläsket, so borde jag inte fuska.
Det fick bli ett kort inlägg.

God kväll!

haha, yeei. Kiku ja Tero


toodeeluu.

Haha, oj vad jag skrattade när jag hörde rubriken för första gången. Men då är ju min humornivå inte den högsta, direkt.
Det var ett tag sen jag skrev. Men idag har jag gått i skola från 8-4 med en håltimme. Sen gick jag dierkt och jobbade och slutade klockan halv sex. Ja insåg att jag har jobbat ganska många dagar nu på sistone. Lördag, tisdag,idag, imorn och på lördag. Pengar, pengar.  Nu är det inte många dagar tills jag och Jäffi äntligen  ska fara och shoppa. Tjihuu :D
Igår var jag och Ida ut på långpromenad och sen åt vi morotskaka hos mig. Trevlig kväll!
Nu borde, jag är inte så trött jag sov typ 2½ h nu på kvällen. Men försöka duger ju!

bild från klassresan i nian. Ida och Moa


Jag vill segla nuu.

Dagen började med att jag steg upp två timmar senare än vanligt, underbart :) Skolan var väl helt ok, och jag fick sluta klockan trii istället.
Ikväll har jag varit på Albanus och riggat, jag hade sisådär 23 olika plagg på mig. Om nu någon ville veta :P
Det fick mig att längta till sommaren och TSR. Min fruktan om att flyga själv ner till Polen är nu troligtvis över. Totally lovely :)

Dagens citat:  " Är det någon som vill ha mera kakor, cookies någon?"
hahah, ja fy vad jag skrattade, det är svårt att fatta om man inte var där liksom^^^

Scholia



åh, hur underbart var inte det där.

med ett fast handtag

Helgen har varit rikitgt lugn. Släktmiddag på fredagen och och jobb på lördagen. Ja, ocgh i lördags var på babysim med Malin och Filiph. Filiph var nästan ointresserad av själva babysimmet för hann ville bara åka jättejusch, alltså vatten rusch.  Det är inte tillåtet för barn under åtta år att åka, men för Filiph 2 år och 2 månader är det en självklarhet att åka pom man far till Mariebad. Det låter så härligt när han verlkigen skrattar när man  åker.
Idag har jag försökt att läsa min engelska bok, som ska vara klar till på onsdag och jag har svårt att hinna läsa klart den. Men mitt i mitt läsande plingar det på dörren och jag var ensam hemma endasti klädd pyjamas. Så snabbt drar jag på mej min morgonrock och öppnar dörren, där jag ser en man i halv långt hår springa i vägmot sin bil. i min förvirrig ropar jag hallå mot mannen som stannar och vänder tillbaka. Och han undrar om pappas bil är till salu. Efter en stund presenterar han sig som Mark från Estland. Jag undrar vad han riktigt trodde om mig, haha. Han kanske inte vågar komma tillbaka.

Nu ska jag fortsätta med min bok.



homptitomptitom

Idag har jag haft hål 4 timmar. Det kändes lite onödigt, jag menar hellre skulle man ju få sluta klockan 12. Men det var iofs väldigt trecligt att umgås med människor så. På den sista håltimmen så satt vi ganska många vid ett bord, och så pratade vi om energidrycks grejsimojs. Och Andreas är ja, ganska beroende av sånt(?) och så pratade vi om att det inte var så bra att dricka sånt. Och då får jag dagens längsta skratt genom att Samuel säger: " Ja-a, jag har försökt att säga åt honom, men han vill inga sluta" Det roliga var att han lät som om dom skulle varit gifta i sisådär 40 år eller så.  vI hade även en del släktforskning om vem som egentligen var pappa till vissa, ehe.

Igår fick jag  sommar känsla när jag och Maria gick ner till stranden, otroligt varmt och behagligt. Solen blänkte och vattnet glittarde och en liten svan simmade förbi..

Nu är det daggs att sluta blogga och kanske sjunga en sång, men det är ju inte lika roligt utan amanda. Haha.

See you later, skater alligator!



Hejhopp...?

Undebart kort dag idag. Började med 2 h gympa, sedan hade jag 3h hål, tillbaka till skolan spanska och infotimme sen hem igen. Jag har cyklat typ 15 km idag! 
Jag förstår inte varför alla ska skratta åt mitt fina bananskalsskydd, det är ju hur praktiskt som helst.  Jag tycker iaf om det :)
 Goodbye for now!


Haha, what to say?


in the woods

Idag har jag, mamma och pappa varit till stugan och sen kom Malin o co dit. Det var underbart att få vara ute så länge. Tog en massa bilder , till mammas stora förtjusing hennes kamera, på omgivningen och Fille förstås. Det var inte det lättaste kan jag berätta.
Ikväll har Ida varit hit och vi pratade om det mesta och hasde det trevligt. Igår var jag med Maria. Sen for vi hem till mej och hade tänkt att bara ligga och prata med levande ljus och Håkan musik. Men se kom Linus och hans kompisar och trängdes i mitt rum vilket iofs var trevligt.
Imorn är det skola klockan åtta, och sedan hål i tre timmar överväger att fara till Albanus en sväng.

Här kommer dagens bilder :)



sunday

Igår var en jättetrevlig kväll så tack Ylva, Ida och Appel!  Mycket dans :)Kom hem vid tre-tiden. Jag kan inte direkt påstå att förkylnigen blev bättre av att jag gick ute i bara klänning. Men hellre det då än att dö av värmeslag.  Nåväl, sitter och tittar på DOKONJO!  som är ett helt sjuk tv-program från Japan. Men såklart gillar jag det. Klockan är typ halv fyra, solen skiner och jag sitter och tittar på tv. Skärpning. Men jag är ju förkyld...



...

Kom inte på någon passlig rubrik så det fick vara. Jag, detta är mitt andra tråkiga inlägg i rad men jag måste bara få skriva av mig. Jag fick just höra att en tjej har omkommit, om det nu stämmer men allvarligt skadad var hon iaf,och jagvisste vem hon var. Alltså det är för hemskt.  Världen är orättvis. Us.chuschusch. Många tankar kretsar i mitt huvud, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Tragiska människoöden.


Påsk

Jag vet inte om det har med förkylningen att göra, men jag känner mig helt tom. Eller så vaknade jag på fel sida. Men nånting är det. Det känns som om allt bara kastas på mig. Jag vill höra, okej? Nej låt mig bäddas ner bland filtar ock täcken. Och sen när jag vaknar är allt som vanligt, visst? Ibland när jag tänker tillbaka förstår jag inte hur jag reagerade, bara lyssnade och svalde. Men sen så inser jag vad jag egentligen tyckte och tänkte. Nej, det är verkligen dags för sommarlov nu.

Men Glad Påsk ändå!

menmen

Alltså, finns det verkligen ingen soim har hål nu? iaf ingen i min klass. Jag börjar nästan ångra mitt beslut att ta bort samhällan, jaja, nå kan mna väl fördriva tiden med...Yes imorn är det lov! Usch jag hatar förkylningar! för det tycks ha drabbat mig. dumma dumma

Ha en bra dag!

bara en kvar nu...

Jah,  nästsista provperioden avklarad för det här året i alla fall. Imorn börjar nästa period och på torsdag är det påsklov. Känns helt underbart. Det kändes som en vighet sen jag var på träning så det kändes nästan som en belöning att få träna lite igen. Jag måste citera Unni: " Jag var faktiskt kär i Gunde Svan när jag var liten. Men kom igen fångarna på fortet, hallå!" fförlåt Unni. Och på väg till träning lyssnade vi på tror det eller ej Aqua, haha typ måste göras om :P
Åh, jag vill verkligen shoppa nu. Och jag har insett att det är massa saker jag verkligen "behöver". T.ex. Systemkamera, nu mobil( nej, men det behöver jag på riktigt), en i-Pod, eóch en massa annat. Give me!
Kanske man skulle gå och sova nu, gud vad skönt. We will se.


En trött liten sjöbuse.


Good night!

Sleep-over

Igår var det invigning av Alandica, o min kör sjöng där. Guy var sjuk så nån Camilla fick hoppa in. Hon var jätteduktig men ärligt så tror jag inte att det lät så bra. Nåväl. Senare på kvällen for jag och Jennifer på 18-fest till Miciz, Julia och Robin. Riktigt trevligt!   Idag är mitt hår ett kråkbo, o det är champagne i det. Great!  Vet inte när vi for hem klockan var kanske två, men vi låg o pratade till typ halv fem. Sen sov vi väl till två tror jag. haha. Imorn börjar jag 12, wunderbar. Nu ut och gå sen på en liten cruise Marian kanssa.





Holia

Fredag

Åh, vilken underbar känsla jag hade när jag efter nästa 2 och en halv timme steg ut ur biologisalen.  Bara ett prov kvar nu. Igår kan man nog säga att Jäffi förgyllde den annars hemska dagen. hoho, den kvinnan har humor. Ikväll har vi kalas för mamma och imorn ska jag uppträda i KK-huset och sen på 18-års fest. Förövrigt kommer min favoritbror hem ikväll.
Åh, de har börjat komma blåsippor nu, och jag må vara en tant för att jag säger dethär men, det är ju helt underbart! Ge mer mera vår och nya kläder.

åååh



Holia


RSS 2.0