Some people just don´t know the right words to say

Söndag. Idag har jag och pappa storstädat huset. Mamma är nämligen bortrest så ci tänkte överraska henne. I fredags var jag och Jennifer hem till Marie och lagade middag. Vi lagade rotfrukter i ugn och kebab. Och till efterrätt åt vi glass med smält marieannechoklad sås. Och sen var det fullt i magen. Men gott blev det, och hela kvällen var supermysig. Sen for vi till tvillingarna som hade inflyttningsfest, så tack för en trevlig kväll!

Igår var jag in till stan och fikade på Musta Kissa, och jag kanske ska jobba nästa helg. Det ska bli kul isåfall. Sen på hemvägen så vi och tittade på fotboll. Helt bara sådär på random.  Det var faktiskt roligt. Vi satt ganska avsides för att vi ville prata samtidigt, och inte störa de andra. Och just när vi är inne i nån slags diskussion så får vi en boll på oss, Moa började skrika lite. Och jag måste hämta bollen samtidigt som jag knappt kunde hålla mig på benen för att jag skrattade så . Vi satt och skrattde åt det säkert en 15 minuter. Hoho.
På kvällen var jag och pappaoch åt till Wirrans och sen for vi till Malin, Filiph och Ebba. Det var så himla skön att bara chilla men familjen, det känns som att jag gör det alltför sällan nowadays. Men så är det väl iofs med hela mitt sociala liv, det är som om jag umgås mest med mina böcker bara, usch.

Igår var jag och lämnade min spelartröja till  Nene. Det var jättehemskt, det var som ett slags farväl till volleybollen. Nog för att det inte är så. Får inte vara så. Jag ska komma tillbaka. I dåligt skcik förstås, men tro mig. I will be back. Och idag är dom där fuskisarna och spelar Uppsalacup. Fy vad roligt. Nåväl, jag har ju fortfarande sången iaf :D

Nu ska jag se lite OC , see ya!

kram


bra, hellre,helst. Eller?

Hahaha. Alla har vi väl våra blonda stunder. Detta klämde jag ur mig igår på finskan. Jag tror att jag skrattade mest själv.
Provperioden har börjat och ja, den är rätt fullspäckat om man säger så. Och nästa period verkar inte bli bättre :/ Jag är faktiskt väldigt stressad. Hm, det är kanske därför som jag är taskig i mina kommentarer. Det är inte meningen  det bara ploppar ut. Det är nog inte bra att jag slutat med volleyboll, där får man utlopp för den ilska har inom sig, Bollen blir ens offer, det har fungerat ganska bra hittils.
Ikväll kanske det blir Dinos och sen till glassbaren :D Har hört att den ska vara riktigt bra.
Annars blir det en del pluggande, tyvärr.

Åh, jag hittade dessa på forever21, och jag tycker att dom är så söta, speciell den det stå bu på. Om man ändå sku bo i närheten av en sån affär!





'




Sorgligt men sant

Jo, för det är så att jag tagit uppehåll med volleybollen. Jag har helt enkelt inte tid just. Jag känner mig stressad, och måste helt enkelt göra något åt det. Jag tror även att jag ska ta bort några kurser, att ha 33 kurser är för mycket.
Just nu håller jag på att skriva en uppsats om Ålands historia, på spanska! Och jag berätta att det in te går nåt vidare. Men nu ska jag sluta klaga på det. Jag har mycket bättre och possitivare saker att fokusera på. Som sången t.ex. Aah, det är hur roligt som helst att bli bättre, stärker vekligen självförtroendet att veta att man faktiskt är bra på nånting.
Förresten kanske jag ska till Istanbul i november, det skulle iaf vara hur kul som helst. Att få träffa människor från hela världen. Kanske det är sånt jag vill jobba med, det säger mamma iaf.
På lördag ska jag sjunga på dopet, hihi, känns ganska lugnt hittils íaf. Och sen fyller Frida år så jag ska fara dit då :D Så imorn ska jag och Ida köpa present.
Men nu ska jag jobba vidare på läxorna.

Nähdään!


Ja tack.så där skulle jag gärna spendera mina dagar.


Moi

Är ett ord som man säger många månger om dagen nuförtiden. Livet flyter i Borgå trots magont. Maries kanske inte alltför intellektuella kommentarer förgyller ibland dagens tråkiga stunder. Eller våra dagliga facebookuppdateringar med rikssvensk dialekt är också ett exempel med vad vi sysslar méd här.  Synd att jag inte är hemma vid min dator för då skulle jag kunna ladda upp en ännu finare bild på Jäffi.
Idag har vi framträdande med vårt projekt. Alltid lika kul att gå runt i en 1800.tals klänning. Jag lovar: det kommer att bli en "dagens outfit" på den :)
Imorn blir det shoppa i Helsingfors, men jag har redan gjort av med så mkt pengar att jag inte vet om jag vill göra. Jag kommer nog att sakna alla människor härifrån, det känns konmstigt att lämna dem. Men just jkänns det också skönt att snart få komma hem (:
Min värd är suverän och jag har det som en prinsessa, hon är en riktig pärla:)

Men hade  di på ÅÅland, snart kommer jag hem som ett mumintroll!

Puss

Bilder finns på http://galleri.bcpwkultur.se/#home

RSS 2.0