Jag dog en smula

Hej och hå major shock, haha. Fick mig en  liten sådan idag. Jag är knäpp på riktigt. For real, you know.

Jag har inte varit särskilt uppdaterad på ett tag, har ingen dålig bortförklaring. Men jag kan ju alltid resumera.

I lördags hade jag tänkt att ha en liten förfest hos mig. Vi blev 14. Men ju fler desto bättre. Jag var jag iaf nöjd och hade en mycket bra start på kvällen. Efter det drog vi till Lemland och Valborg till Ginis och Lucas 18- fest. For en stund till Leila på efterfest. Men sen blev jag trött och for hem. och när jag skulle gå och lägga mig hade Madde och Ida lämnat en lapp på min kudde där det stod: "sov gott sötnos" det var gulligt tyckte jag. Summa summarum: en riktigt tevlig kväll


Tjaa, sen har väl inte hänt så mycket, jag har inte kunnat träna pga knäet så det har varit trist. Men om jag är duktgt och vilar ska jag väl snart tillbaka på planen.

Idag var vi på vattengympa på IDR 7. Alltså faktiskt, jag gillar det. Jag vet det är tant -stämplat men det är faktiskt jobbigt och man gör det till det.

Nu ska jag bara ta det lugnt. Ska eventuellt till Bastun imorn och på söndag fyller JÄFFFI o ANNA ATROOOON.
Så då blir det Dinos.





"Tack Fazer för din underbara choklad"

Haha. Jag kom inte på nåt annat. Så det fick bli ett citat av Ida Sofia Lindblom. På riktigt vi har störd humor. "Johnny get- jo, jag vet!" Vi var iaf ut på en promenad i solskenet.

Ikväll har jag varit och jobbat tre timmar på Musta Kissa. Det var mer folk än vad jag hade trott, och jag var alldeles, alldeles ensam. Men det gick nog bra.

Imorn är det fredag och det är nästan lika med heelg. På fredag blir det fest. Nyktert för egen del men det känns faktiskt riktigt bra.
Jag ska ju övnigsköra dagen efter, men det är inte därför.

Nu ska jag äta apelsin sen sussisova.


Godnatt alla min älskade vänner, och ja, andra som läser min blog såklart.

Det här var dock från en annan gång:




Bermuda 2013- here I come?

Börjar klockan två idag, HELT OKEJ.

Jag måste komma ihåg att uppdatera mig här.

Jo, i söndags var det match. Min första sen april. Herremingud, vad ska man säga? I alla fall hade jag en jättekul resa. Det är fort man glömmer huur slirigt det kan bli och hur mycket man saknar det där att adrenalinet pumpar när man står där och bara väntar på att serven ska gå. Jag gillar känslan. Åh, det var längesedan jag skrattde så mycket.
JAg har verkligen hittat motivationen till voleybollen, åh det känns himla fint. Bermuda 2013-here I come?
Det är mitt mål och min dröm iaf. Sen får vi se hur långt det räcker.

Igår hade jag en roligt dag med massor av saker att göra. Först skolan, sedan favoriten musikteori, sånglektion. Efter det gick jag hem till Jennifer som bjöd på middag och sen åkte vi med Maria till Anna och planerade 18-års fiestan. Hoppas att det fixar sig med allt sen.

Nu ska jag sjunga lite, sen ut på en långpromenad, dushen, skola. Och ikväll volleybollträning.

Nähdään.

Jag letar efter en spene som bara sprutar, eller nån med manboobs

Hahaha. Ja-a. vad ska man säga, ibland slirar det rejält. Personen som kläckte ur sig detta tror jag att vill förbli anonym, men jag fick mig ett gott skratt iaf  :D

Jag har varit så himla glad de senaste två dagarna, och jag vet inte varför.

Jag menar, igår tillexempel. Halkade omkull på rumpan  på innergården TVÅ gånger. Men jag tog det bara med ett skratt. Så gjorde även min kära vän Amanda Karlsson också. Hur ma gör bort sig med stil alltså.

Och en till kul grej, Jag har pratat med henne jag ska bo hos i Spanien. Hon är iofs -94:a men hon verkar snäll och mogen. Så det blir nog bra det :D

Igår var jag och Ida ut på en slirig promenad och ikväll var Filiph här och sopade ut julen.






Imorgon börjar klockan två och innan dess ska jag och pappa skida. :D

Adíos


En vinterpromenad

Idag har jag och mamma varit ut och gått i nästan en och en halv timme. Skönt. Hade faktiskt kameran med mig. Igår kollade jag på Yesman. En mycket omtalad film på jobbet. Jim Carrey hade huudrollen. Gud vad den karln har ansiktmimik, väldigt underhållande. Ikväll ska jag köra till syster och jag hoppas att jag kör lite mindre galet än sist då jag utan att tänka efter och körde ut på en nittioväg utan att invänta att bilen skulle ha kört förbi.

Här kommer lite pilder:





Har du bröst?

Jag fick mig ett gott och långvarit skratt när jag fick höra den frågan. Ställd av ingen mindre...Filiph. Kanske inte så förvånande för er som vet att han snart fyller tre år. När jag senare berättade för honom att alla har bröst, tillochmed pojkar tittade han på mig som om jag inte riktigt visste vad jag pratade om. För Malin sa att för honom är bröst något som ger mat åt bebisar, och ingenting annat. Inte knölar som alla tjejer och feta män har. Jag och Filiph satt länge och skrattade.

Idag har jag varit på musta kissa. Men ååh, jag kan inte bestämma mig om jag vill jobba där i sommar eller om jag vil pröva på något helt nytt. Snart måste jag dock komma med ett beskem.
Dessutom känner jag att jag har varit duktig på träningsfronten den här veckan. Tisdag, onsdag och torsdag volleyboll, fredag idr7 aerobics och idag gick jag hem från jobbet.En timme tog det.

Nu är jag trött och ska snart sova, men först OC.




Volleybollvecka

Veckans schema: tisdag, onsdag, torsdag= volleyboll.
Jaa! Happyface. Kommer nog har en rejäl träningvärk, men det är det värt. Och speciellt såhär efter jul. Imorn är det DM. Har inte så höga förhoppningar när det gäller medalj, men det ska bli riktigt skoj, må jag säga :D
Nu ska jag sova och ladda upp.

Åh, jo. Skolan börjar ju på torsdag.

Åh, jo 2. Snart  far vi brudar och skiiidar. Åh, det ska bli så roligt. Can´t wait :D


Ragnar ligger och jäser här på golvet. Så han får representera dagens inlägg



En blomma i afrikas öken- en sann historia

Åh, att en bok kan beröra så mycket som denna. Det handlar om en kvinna som växer upp i en nomadfamilj i Somalias öken. Livet är tufft och hon drömmer om ett annat liv. hon har en känsla av att hon har en annan uppgift i livet än att giftas bort som 1-åring till nån gammal äcklig gubbe. Hon far till London och börjar jobba där som hembitrade hos en släkting. Men hon drömmer om att få bli modell vilket senare slår in. Hon lever i kampen mot sitt hndikapp. Hon har blivit omskuren under hemska förhållanden som fem-åring.


Kvinnlig omskärelse är någonting fruktansvärt. Dels för att det sker under helt sjuka förhållanden men framför allt för att dessa kvinnor får men för resten av livet. USCH! Allt för att männen ska få så stor makt som möjligt.

Men jag rekomenaderar boken starkt. Men det är en väldigt känslofylld bok. Den får mig att ännu mer vilja jobba med något där man kan hjälpa andra människor. Om inte så konkret som direkt på ett sjukhus så på något annat sätt.




Joatt så är det ibland

Jo, jag satt och funderade och kom att tänka på en sak. Tänk att man en gång i tiden trodde att vissa saker kommer att vara förevigt. Men så plötsligt en dag kommer man till insikt att så är/blev det inte. Om någon skulle ha frågat för två år sedan skulle jag inte trott på den. Men sanningen är den; jag saknar dig inte. Punkt.

Förlåt alla bilister

Idag har jag och mamma varit ner till stugan, och jag körde. Haha. Nåväl, orsaken till rubriken är att jag som ovan bilförare inte lade blända av helljuset som första prioritet idag och därav fick jag många blinkningar. Ehe,vad säger man? OOOOPS


Nyåret var helt okej. Inte så roligt som jag hade hoppats, men jag fick ju umgås med mina närmaste så jag var nöjd ändå. Vi började hos Jäffi som bjöd på middag ,mums! Sen for vi vidare till Moa på förfest, och sen torget. Kvällen avslutades på ÅSS och jag kom vid sex-tiden. Mitt nyårs löfte var som för så många andra att börja träna och få en vilig kropp, haha.

På måndag drar jag och jäffi till Svärje och myser. Lite shopping och bio och lite sånt. Men nu oc.

Later!

RSS 2.0