I know, i´m nuts

" Jag bill att jujja komma mä och klippa sig" För er som inte förstår en tvåårings språk betyder det att" jag vill att julia ska komma med när jag klipper mig"
Så, på onsdag ska jajg för andra gången vara med när han klipper sig. Han är förduktig :D

Annars har väl dagen varit som vanligt med klassen. Lite banankasting som utartade till banankrig, men det hör ju till vanlighetetrna.

Idag åkte jag med Ida hem från skolan. Och då menar jag verkligen Ida. Hon körde. Det kändes inte så konstigt som jag trodde.
Förövrigt har jag själv varit en fara i trafiken idag. Men idag var jag riktigt duktig om man jämmför med förra gången. Det var inte roligt kan jag säga. Det lönar sig att sänka farten.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova.


Godnatt!  


Holia



Von Hofstenz

Jag fick mig verkligen ett gott skratt när såg dem första gånge. Men på nåt sätt gillar jag dom, ganska mycket till och med. Och jag gillat vanligtvis inte dansband. Dom är ju så charmiga på nåt vis.
Här är länken iaf:

http://svtplay.se/v/1742995/dansbandskampen/von_hofstenz_-_till_mitt_eget_blue_hawaii?sb,k102916,2,f,-1


Om du vill ha mig, så får du vá med mig

Just det. Ikväll blir det Ebba och Didrik med Ida och kanske Moa. Haha, ojoj. Men först middag hos syster.
Idag hade vi beachrugby på gympan-kul! Och jag skrek, som jag vanliigen gör oavsett om det behövs eller inte. Jag tror inte att det är bra om amn håller på med det en för lång stund. Folk blir helt galna. Det slutade iaf med att Calle ramlade ner i vattnet. Haha


Igår var jag och hittade några fabolus finds på mormors vind med mamma. Alltså hennes gamla kläder. Jag hittade faktiskt några helt ok plagg.

Ebba har blivit så himla tjock och söt!





Some people can be so rude..

Att förlora sin mamma

Jag vet inte hur det är att förlora en mamma. Men jag vet en som vet. En som var min barndoms kompis och förlorade sin mamma idag. Jag känner hur tårarna bränner under ögonlocken. Vilken fruktansvärd känsla att förlora den som gav en liv. Det får mig att tänka efter. Jag borde verkligen uppskatta min mamma mer. Att förlora sin mamma som blott 5-årig vet jag också en som gjort idag. Jag lider verkligen med den familjen.  Livet är orättvist och tycks verkligen straffa vissa mer än andra.

R.I.P Birgitta
Och hoppas att du slipper din smärta nu.


Horoskop- ett skämt?

Dagshoroskop - torsdag 1 oktober

Någon angelägenhet som rör gemensamma resurser och din arbetsinsats hamnar på dagordningen idag, och ett avslut är möjligt. Din mening är klar och du vet vad du vill

Alltså, det här med horoskop.Om tänker logiskt-hur skulle det kunna fungera egentligen. Inte så logiskt alltså. Men ändå så stämmer det skrämmande mycket. Om man tar exemplet ovanför. Idag hade vi skolfoto, och det är jag som har fixat allt. JAg har oroat mig jättelänge för det. Tro vad ni vill, man jag tror på horoskop.

Just nu lyssnar jag på "Balladen om Fredrik åkare och Cecilia Lind. Åh, den är så vacker. Jag kinda of like it, like a lot.

Imorn blir dä oupän bajj najt för min del. Men före det släktmiddag.

Nu ska jag nassa. Pussipuss


Haha, jo å så var jag ju med i tidningen idag!


RSS 2.0