Sail away

Japp, det är bara 6 (herremingud, SEX S-E-X(!)) dagar tills jag far nu. Tiden går fort. Nu händer det för en gångs skull grejer i Mariehamn. Det är hör och häpna nästan trångt i staden. Öspel. Jag fultionerar som bollkalle, ganska trevligt, har väl sett en och annan snyggning ;) Och det är bara första dagen än :D
Det är varmt och jag orkar inte sitta framför datorn längre.


Med ljumma sommar hälsningar: HOLIA



ÅMI

JAAAAA! Jag kom in, glädjen bara sprudlar. Wihuuu!!  :D:D:D:D
Therese Karlsson blir min lärare, och jag känner att jag är jävligt nöjd med livet just nu.


Typ såhär:


Jag gillar bilden! :D

Fear the sun

Om man inte smörjer in sig ordentligt! För då blir man röd som en kokt kräfta.
Min blogg är nuförtiden ganska så ouppdaterad, men jobbar man och sliter och är på stugan där det finns varken el eller rinnande vatten,är det inte det lättaste. Men det är iofs väldigt skönt att komma ifrån allt ett tag. Lumparland- min oas i vardagen. Haha, eller nåt liknande. Nej, men faktiiskt, det är så jäkla skönt att inte bry sig, om hur man ser ut osv.

Midsommaren firades i Dalbo, hos Mickan(mk) och det var en riktigt trevlig kväll. så tack mickizz!:D
Nayab hade en lite photoshoot med mig i deras syrenbuskar, och om jag får säga det själv, så blev resultatet lyckat.Hon kan det där, hon där Nayab. Min (mammas) kamera var inte med under kvällen dock.

De följande dagarna av helgen spenderades på stugan. Så det blev en del ko-bilder också :p
 Och idag har jag jobbat och sen var jag och mamma på teater :)

Imorn ska jag träffa Nayab innan hon far till England, så det tar ett tag innan man får se henne igen :(

Förresten tycker jag att Malins bebis kan ta och komma nu. Jag har tröttnat på att vänta. haha:)

Ärlighet vara längst, men jag är för feg för att säga sanningen.











Oj, vad snykka pruudar

Det var vad en halvsliskig gubbe (med finsk dialekt) sa till Maria och mej när vi gock på stan för ca ett år sedan. Uök, det ger mig rysningar. Som tur var stötte vi inte på någon sån idag :) Och jag hittade äntligen en jeansjacka :D Och åh, vad glad jag blev. Haha, och Maria köpte en likadan, så nu kan vi matcha ;D
Idag var min andra lediga dag i rad, och jag uppskattar verkligen att vara ledig. I alla fall om man har nåt att göra. Men det brukar ju inte vara svårt att hitta på nåt, iaf inte om kompoisarna också är lediga. Men imorn är det jobb som gäller igen då. Sen är det ledigt igen:)
 Snart ska jag på våffelknytis till Amanda, och det ska bli riktigt mysigt. Jag har lagat chokladvåfflor  med banan, så jag hoppas på att de ska bli goda :)
Snart blir jag moster igeen, oj vad jag längtar. Mindre än 2 veckor till beräknad tid. Så bebisen kan komma när som helst nu. Det skulle vara roligt om det blev en tjej, eftersom de redan har en pojke, men egentligen spelar det ingen roll, bara allt är bra. Så kom snart innan jag hinner åka snäälla bebisen!

PoKoNIS

Jag och den blivande storebrorsan

Bilder från lördagen!










Det är han som är the bad guy!

Idag är det  måndag och förvånande det nog så regnar det! Jobbet idag var riktigt trevlig, trots att alla hade en otursdag.
Men imorn är jag ledig och då blir det balkonghäng hos Ida med Jäffi!  :D

Helgen har varit mycket fin. I fredags var tjejerna till mig, och  kvällen slutade vid tre-tiden, då jag, Jenny oovh jäffi somnade i mammas och pappas säng.
Vi grillade och bara snackade, bara massa tjejsnack.  Sånt gillar jag!

På lördagen for vi ut till mäända för hon hade fää, Mycket skratt den kvällen iaf. Ojoj. Tack Amanda! :D

Nu kommer bilderna:










Grattis!

Igår den 14 juni fyllde två finfina tjejor år, nämligen Moa och Amanda.  GRATTIS :D:D



Spelar det nån roll? kanske ingen, kanske allt egentligen.

Nu är ena tanden av två borta. Det var inte alls så farligt. Men det känns lite konstigt.
 Jag och Lindblomskan var  till stan. Jag hittade nåt till määndisen eftersom jag ska dit på lördag. Det ser jag framemot :D
Imorn kommer las chicas buenas till stugan så jag hoppas på fint väder( nej, jag tror inte ¨på smhi, för dom har lovat regn)  men regnar det så får vi sitta inne och mysa  istället.

Ibland gör man impuls grejer man ångrar, det har jag gjort.  Det låter som värsta grejen nu, men det är det inte. Hmm, jag måste nog ta en djup fundering.Hoppas jag inte ger fel signaler. Äsch vilken enda röra denna bit blev. Men ungefär så snurrar också tankarna i huvet. Det är inte lätt när man inte vet vad man riktigt vill.
Dagen ord citerad av Nalle Puh: " Ju mer man tänke, ju mer inser man att det inte finns ett enkelt svar"

Jag har varit till BB idag och träffat bollelina, så otrooligt pluttinutsöt.

Nu ska jag förbereda mig inför morgondagen!

Cya!



För regnet det bara öser ner

Det bara regnar och regnar och man blir bara tröttare och tröttare. Men nu är jag ledig 2 dagar :D Idag jobbade jag bara och sen for jag hem och städade mitt rum, ordentligt!
Igår fck min tränanre Lotta och Johan en flicka. Gud vad roligt, jag kanske ska och hälsa på imorn. Hoppas. Imorn ska jag även dra ut en tand= mindre roligt. Aldrig gjort det förut.
Haha, inatt drömde jag om Måns Zelmerlöv. Han stod och tittade på mig som att skulle varit frusen och jag tyckte att han var jäätte snygg, haha. Så man kan drömma ändå :p

Nu bastu!

Detta är min absoluta favoritbild från Rom :D

Men rubrik, varför?

Moika!

Haha, idag har jag jobbat på mina finska kunskaper och haft besök av Filiph som påstod att han jobbade på Katten, 'haha. Slutade inte förrän typ halv sju och var lagom död när jag kom hem. Sen var jag och Ida ut och gick, och så träffade vi kent medan vi satt på cykelbanan. 

Jag är kanske inte den bästa på att visa vad jag känner, men  jag ska väl bättra mig.

Hoppas fredag blir en trevlig kväll! :)



ÅÅH, jag äälskar detta klipp, helt underbart. Man vill bara vara där

Ojdåå

Igår var jag då till Bergkulla, "dagis-gänget" hade en trevlig stund där. Sen skulle jag och Sofia fara hem, s¨å hon steg av
 med mig, och var in till mig en stund. Sen var vi på väg till stan men ångrade så for vi hem till Kent-agent istället, satt ute och frös, och spanade in huset. Sen for Sofia hem och jag och tre pojkar sov i Kents 1.20 säng. Trångt kan man ju lugnt säga att det var. Sen for jag hem vid halv åtta, och sov ensam i en 1.20 säng. Planerna var att fara och sola med Moa och Ida sket sig lite. Men sommaren är ju inte slut än!
Nu ska jag fara och återhämta mig till stugan för imorn är det jobb igen.

See yaa :D

Ta steget!

Tjolahej!

Har inte uppdaterat på ett tag

Torsdag: Cyklade in i regnet och fikade med Moa, TYp massa mys(med eller utan kudde, haha) Vi fikade väl några timmar, In the evning, så kom Moa och Ida hem till mig och vi tittade på Brokeback Mountain, riktigt bra film, men de sista fem minutrarna funkade inte! Och det var mindre bra.  Ida älskade nog sin present hon fick av Moa. massa skvaller tidningar och lite annat...

Fredag: Jobb igen då, men som vanligt trevligt slir med personalen. Sedan till Nayab och grillade och åt massa onyttigheter, men dock vääldigt gott. Så tack så mkt Nayab! Hos Nayab försökte vi lära Frans och Linnea att rulla på höferna, en väldigt rolig syn må jag säga. hoho
Sen for vi till Filip och rökte lite vattenpipa, och seen gick jag och Kaaatti till stadshusbacken. Tänkte att jag inte skulle vara där nå länge, men det blev så klart inte så kort. Påväg hem for jag, Lisa och Frida in till Johannes. Sen hem och tuttade.

Lördag: Jobbat med Ida idag, det var kul, hoppas hos ska vara där nåt mera :) Och stängde sen. Nu ska jag duscha, byta om till flowerpower och och på 18-års fäää.


Tuuuudels


Och tårarna bara rann

På ett bra sätt förstås, jag skrattade så mycket. Jag gillar domm jag jobbar med, men ibland kan det bli lite mycket slir kanske,men äsch! Vad sku det vara...
Idag är min otursdag, så jag ska nog inte göra något vågat. Dagen började med att jag drog mej för länge och for för sent till jobbet. Jag tog min kära moppe som stannade på vägen( Hallejujah!) fick gå hem, ta cykeln och cyklade i motvind dit, och anlände (endast) en halvtimme försent. Har säkert tappat en halv liter vatten på golvet också, som gjorde golvet ännu smutsigare. Sen slutade 45 senare än schemat. Men jag är ledig imorn :D Jag ska sova länge, sen skulle jag och Moa hitta på något. Snart ska jag till Maria och titta på hennes sy-projekt. Men först ska jag äta.

Tingeling tingeling, betyder jag någonting?

IFK mattsi

Idag vaknade jag av att Josse ringde och väckte mig, för att höra om jag kunde komma på jobb tidigare, great, där for min lugna morgon, och så jobbade jag till halv sju istället för halv sex. Nåja. pängar, pängar ;)
Hem, äta fara på ifk-match med Mojjan. Vi var kanske inte direkt insatta i matchen, men vafan, jag hade ju a good time. Sen träffade jag määndisen på vägen ut och åkte hem med syrran för att busa lite med Fille. 
En glad sak är att det gick bra för både Nayab och Amanda idag :D'
På torsdag har dom lovat storm, faan, jag som är ledig och tänkte dra till da beach med Moa, men nej.
Tänk vad skönt att  vara liten och säga precis vad man tycker, och typ ha en koja dit man kunde gå när allt känns som fan, det låter egentligen barnsligt, men fan vad nice. Allt blir så mycket mer komplicerat nowadays. Fast folket på jobbet gör mig gladare, låt mej citera Jonna. hahaha, nej förresten det stannar nog på jobbet. Och Dagens ros till Frida som hjälpte mig idag fast hon slutat :)
Dagens fråga: Dröm och glöm?

Kanske man borde sova nu, jag börjar ju  ändå halv tio.

Natthynatt :)

Avklätt

Idag var "första dagen på jobbet" officiellt för sommaren. GIck ganska bra, trots massor av folk i luch-rushen. Efter jobbet blev det fika med Mäddie och Moa. Sen hem äta, stressa till  Träningsverket. Jag och Moa prövade på först bodypump sedan cirkel-träning.  Det var lite spaghetti ben efter det kan jag berätta. Hem, dusch pch sen spela beach, det blev vid övernäsgården, Jag, Ida, Moa, Mäddie. Robin *2, Jonna, Gustaf och Verneri. Det var inte så seri¨öst så sen hade vid gris med striptease, som kom som en på skoj idé av Moa. typ som nåt man skulle göra om man full. Men nog fan stod vi där seriösa som få. En viss person i bara underkläder och de förbipasserande gubbarna glodd
e som fan. Synd bara att inte Jäffi kom med :( Ja, och du förstås..

Imorn blilr det jobb klockan 12, och dagen slutar klockan halv 6.

Förövrigt var det en mycket underhållande dag på jobbet, skrattade som aldrig förr( jag som aaldrig skrattar)
Igår var en dag som föll mig mycket bra i smaken. Sola + räätiäisjuttu hos Ida, den senare delen också :D

År detta för bra för att vara sant?


Snart blir det naighty.

sånt här pysslar jag med på jobbet, jag har dock inte gjort den här.


RSS 2.0