Ut i solen

Snart ska jag ut i solen och jobba på brännan :) Igår var jag på student-juttu, och det var trevligt. Jag fick tyvärr inte en bild på Sarah som var suupersnygg i sin supersnygga klänning. Sen var jag till Idas bror, men där blev det mest prat om avslutningen och massa flum(gud, det ordet har jag inte använt på länge, om man bortser från igår då.) Sen for jag och bror min till stugan där hela familjen var samlad. Mamma, pappa, Malin. Jonas och jag + Fille. Vi gick till Morbror och Eva en sväng, och hon hade sina föräldrar och sin bror där.
Sen for jag och Jonas hem, och jag skulle sätta mig framför datorn en liiten stund. Men så var det många söte piger som var där så det blev en lång, men mycket bra och trevlig konversation. Jag fick fina råd, trots att jag inte gjorde allt vad dom sa att jag skulle göra. Tack ändå giirlz (:   haha
Ikväll blir det väätiäis(?) eller nåt liknande hos Ida. Men nu ska jag bli brun, inte röd.

Avslutning









Silje goes turkeystile"driving the car"

MEN VADÅ?!

Klockan är ganska mycket men jag måste skriva lite iaf.  Imorn kommer bildernna.
Igår var det avslutning. Först adlon med klassen, sen till Padji och tillsist till engelska parken. Det var en mycket trevlig kväll, trots att jag kanske var lite väl öppen om mina innersta känslor(trots att jag inte brukar vara de- undrar det var just denna kväll) Nåja, jag tycker inte om folk som tar det jag vill ha, men sånt är livet, tyvärr.
Det kommer nog inte att bli du och jag, hur mycket jag än vill. För som det verkar nu är det någon annan som gäller.
Fan, jag gillar att låtsasslåss och prata om menskopp med killar. Haha :)  För övrigt mycket trevlig kväll. Tack Piddi! Och just nu vet jag inte vad jag svamlar om, så nu ska jag nog sluta skriva.


HHÄÄÄJJ!

Tjihuu

I övermorgon är det SOMMARLOV! Det känns ganska konstigt, faktiskt. Det kommer att vara konstigt att inte träffa klassen varje dag. Men lär ju se dom flesta under sommaren iaf.
Det är alltid samma sak med mina prov alla lärare vill ge mej högre vitsord, men kan inte för att jag inte skrivit tillräckligt. Så är det alltidalltid. It bothers me, a lot. Nu ska jag fokusers på sommarlov. I övrigt känns livet riktigt bra just nu, speciellt vännerna. Åh, jag så glad att allt är utrett nu, verkligen! :D
Idag har vi haft friluftsdag, varrit på espholm med klassen och sportisarna. Det var jätteskönt att vara ute en hel dag. Och galningarna Amanda och Anton simmade. hoho.
Igår var jag och Moa hem till Ida. Slir som fan, stackars värdinnan.

Imorn är det avslutning, börjar med pizzaa med klassen och sen till Pia. Jag hoppas och tror att det kommer att bli en trevlig kväll/natt.

PUSS!

jaa, sommarsommar

GAAAAH!

Nu  klarar jag inte det här länge till. Hon driver mej till fullständig vansinne. Alltså jag blir helt  galen, när hon inte inser att det är hon som gör alla grejer 100000000000000 ggr värrre. Snart flyttar jag.spelar ingen roll vart bara jag slipper det här!
Allt är så uppenbart.

Braur

Tjo!

Idag är det fredag, och exakt en vecka till sommarlov!!!
I onsdags for jag och Ida hem till Madde, sen kom Moa och Frida G dit också. Jag masserade dom och Madde fixade deras hår. Sen for vi och eldade till nåt ställe i Dalbo, och så kom det lite annat folk dit också. Det var trevligt :)
Igår hade vi lagavslutning, först var vi och spelade lite beachvolley och sen for vi hem till Alva och grillade. JAg tycker om mitt lag. Vissa hade tagit med efterätt, och jag åt... ör mycket. Men mm-mm vad gott det var :D
Idag har jag, mamma och bror min varit till stan. Nu tänkte jag plugga lite och imorn ska jag jobba.

Ha det bra!



Försovning, ingen bra start på dagen

Dagen började med att jag vaknade tio i nio. Great! verkligen. Stress till skolan för att skriva spanska prov. Efter skolan greja lite i stan, skyndade hem för att fara till Maria. Hon blev kock idag, GRATTIS! Där fick jag smörgåstårta och bulle(jag älskar hennes mammas bullar, typ superdupa goda, säkert med mycket smör. Sen for jag hem och busade lite med Fillusen.
Igår var jag på provsjungning till ÅMi, gick helt okej. Men jag tror inte att jag kommer.Men det skulle vara jätteroligt om, jag säger OM jag kom in.Igår hade jag Moa en riktigt trevlig stund. Jag fick mig ett gott skratt. Jag säger bara minnen...


Ikväll kommer min favorit bror hem :) Ska vara med Ida en sväng också.

Det känns som om jag har tappat miitt "go" och det är ju inte så bra, som att allt rinner ur mina händer och jag inte kan göra något åt det. Speciellt inte sånt som man har haft i sin närhet för en väldigt lång tid. Time will show. Allt kanske händer av en orsak, även om inte vill det.

Ha en fin ledighet!



Plugga

Haha, måste bara dela mig av dagens skratt. Jag satt och år frukost framför täävään, och jag tittade typ på tv-shop. Och så ser man nyheten, pilatesringen. SÅÅ patetiskt! Citat: DU får sexigare skjärt-snabbare, platt mage- snabbare, snyggare lår- SNABBARE. Det roliga var ju att jag fortsatte titta på det och satt som paralyserad framför tv:n
En annan grej som jag fastnade för var en reklam på en tv på sparhallen, det var nånslags mask som man kunde föra hitåt och ditåt med ett osynligt snöre. Mitt i detta magiska ögonblick märker jag att mamma är försvunnen. Det tar inte länge förrän jag får syn på henne på väg till kassan.
Ja-a det var min dag.

Nu blir det mer plugg, plugg, plugg!



aup

Kören gick på skit.
Och nu är jag trött y estresado.
Buenos noche!


Imorn ryker två tänder. AAAAH!

Haha. Ragnar( min katt) ligger bredvid mig och drömmer, antigen att han äter eller dricker. Det ser väldigt roligt måste jag säga. Och låter.
Igår var jag och min mamma till Sweden för att shoppa. En ny avslutningsklänning blev det ett par byxor ett hårpärlband och en ny väska  blev mina inköp. Plus en ny mobiltelefon  :D Fast jag kommer nog att sakna min brickis :(
Snart(kvart över fyra) ska jag vara på Alandica. Konserten börjar klockan 19!! Så jag och Jäffi ska gå o käka på stan. Och enligt planerna också plugga. Hmm, jag känner mig aningen tveksam till hur detta ska sluta.
Idag har jag legat och stekt lite grann och det var mycket skönt.
Haha, jag fick ett mycket trevligt mess av mandaa också. Jag gillar att skratta.

Ha en trevlig söndag!



Luften smakar som en jordgubbspaj en solig dag i maj

Nu är det bestämt vem jag ska bo hos, och det känns bra. Hon verkar vara riktigt trevlig :)
Imorn börjar jag 12 =) Härliga tider. På lördag blir det Sverige med mamma,jag tror att jag ska lämna tillbaka en klänning, men jag vet inte. Om man har en åsikt så tar jag gladeligen emot dom.
Idag har jag varit till Citytravel, finally: så nu ska jag bara prata med Jenny först.
Fille och Malin och han var busig som vanligt, tihi. Han är så söt han.
Hann med en liten cruise med Maria också. Nu ska jag sova och njuta av sovmorgon.

God Natt!










Har ni någon aning om vem Ni pratar med?

Jo, för om ni pratar ni med mig så pratar ni om den nya ordföranden i elevrådet. Okej, det är inte en så stor grej egentligen, men det är ändå kiva juttu. Plus att jag sitter med i skoldirektionen! haha. Guess who´s in charge now? Mohaha. Desssutom får man betalt för det. :D
Annars har jag, Maria(strömmen), Mickan och Jäffi varit och fikat och bara myste i solen. Sånt tycker jag om.
Ikväll blir det säkerhetsövning på Albanus, kanske simmar lite(med överlevnadsdräkt).
Det är bara tio skoldagar kvar till sommarlovet. Helt sjukt vad det gått snabbt faktiskt. Ska bli härligt med lite ledigt:)Varför har jag inte fått mail från den jag ska bo hos, blir så tusans nyfiken. Nåja, det lär väl visa sig.

Ciao.

en liten puh-tårta från när Fille fyllde år.


Årets första dopp!

Idag är det blåsigt ute, fråga mig, jag cyklade i motvind. Imorse hade vi beachrugby a la playa de lillaholmen med klassen. Det var kul ända tills jag låg underst i en stor hög med Mörn på toppen, och tappade luften. Sånt är obehagligt. Ett annat minus är sand i ögonen (och trosorna) . Efter rugbyn sprang jag i sjön, superskönt. Så creds till mig, AMANDA Nayab och Anton:)
Efter gympan fixade jag och Amanda oss i en timme! Livet känns bra utan stress.
Idag har jag varit och klippt mig, skönt att få bort de hemska  topparna.  Blev helt nöjd.
Sen tror jag att jag ha fått min host för Borgå, jag hade önskat att bo hos en kille, av flera olika själ faktiskt. Men nu tror jag att jag ska bo hos en tjej ia allafall.
Imorn blir det väl att simma med överlevnadsdräkter, tjihu?

Nåväl, nu ska jag äta!

Morjens(måste börja vänja mej vid finland-svenskan)

Sväärje mä Jäffi

I går var jag och min vän Jennifer på en mycket innehålls rik dag i storstan, Stockholm. Trevlig start redan på morgonen för vi träffade Nayab. Och sen kom Anton, Johannes och  Calle. Så det blev en hel del skratt. Både på dit och hem vägen :)
I bussen sov vi och var laddade till tusen när vi kom fram. Två par skor,tre stycken klänningar och lite till blev det. Allt i i en pastell, såklart. Jag blev lite trött på slutet så helt plötsligt säger jag bara "hej" rakt ut, utan att säga det till någon, det betyder nog att man är färdig-shoppad.
På hemvägen erbjöd färjan på, så klart ,dansband, men även lite väl högljudda högstadieelever och alkisar. Som det brukar med andra ord.

Idag har det  varit en dag till mammas ära. Så i imorse smög jag ut och plockade vitsippor åt mamsi. På eftermiddagen var vi till min gudmor på "gudmorsdagen" . Det är ett egenpåhittat dag, eftersom hon inte har egna barn. Och jag får alltid blååberibulla när jag kommer dit. och det är jättegott :)
 ikväll har vi varit på Soltuna och ätit den godaste buffé som jag någonsin ätit, tror jag. Iaf åt jag för mycket. Men det är lätt att vara efterklok.
Imorn är det back too school, men det är inte länge kvar nu :D

Adiós!


Mamma och jag vid Fontana di trevi, Roma
.

Grattis i efterskott!

Grattis Världens bästa/snyggaste/snällaste(you name it) Nayab :D:D
Hoppas du hade en tusans till fin dag!

PUSS!


Eye of the tiger

Om du inte vill få en massa negativ energi över dig, rekomenderar jag dig att inte läsa detta inlägg. Så, nu kan jag börja.Dagen i sig har inte varit så tokig, trevliga och glada människor :) Men jag vet inte, det känns som att det nåt som inte stämmer. Hm, det är som om ett stort regnmoln med massa dåliga tankar och dålig energi bara tycks följa efter mig. Usch och blä och fy och allt vad man kan säga. Allt känns bara som en en stor hög av lera som jag inte vet var jag ska göra av.  Kommer inte ihåg nånting av spanskan,  de externa kurserna misförstådda , känslor hit och dit. Jag tror att jag behöver sommar & sol. Mm-mm me like.
Igår hade jag en riktigt trevlig stund med Amanda( Määndi) och Jennifer(schäffi) när vi väntade på bussen. Jag, Maria och Jennifer var och fikade till ma crib ;) (eller jobb, alltså svart katten) Sen tillbaka till skolan för att planera resan till Borgå i höst. Man fick välja ett ämne som man vill jobba med där och jag hade fått vad jag ville ha TILLS dom bestämmer sig för att lotta istället. Och vad händer då? Jo, jag får det mest "hatade" ämnet av alla. En sak som förvånade mig rejält, jag valde att jag helst skulle bo hos en kille. Haha, vi får väl se hur det blir.
Snart är det lördag. Finally får jag fara och shoppa. :D

Glassiga dagar, klassresa i nian, Lisa

Tack!

Jag vill ge ett stort tack till alla som hjälpt mig genom min inte alltför långa, dock jobbiga, period som invalid. Verkligen. Man förstår inte om man inte varit med om det själv. Så tack!

Jag har inte bloggat på länge, men jag har inte haft något att skriva. Valborg var såå tråkig, men jag hade ju bestämt det själv så.

Jag är helt otroligt skoltrött just ´nu, och som tur är är det inte månag skoldagar kvar :D

Och på lördag blir det Sthlm med favorit-Jäffi! Och jag har massa grajer jag vill ha: chinos, klänningar, basgrejor, några par skor. Helst.

Polen-resan börjar lösa sig, vilket känns riktigt bra.

Hur irriterande är det inte när man är på väg att säga något till någon, men när man väl ser denna är allt som bortblåst. Det hände mig idag. Det irriterar mig ännu.

Kören idag kändes inte alls rolig, kaanske för att vår körledare var orsaken till varför jag slutade sjunga för ett antal år sedan.






Chao!

RSS 2.0