Viii draaar tilll fjäälllen...

Fest hela kvällen?


HIHI. För jag är glad för att skidresan är bokad. Jippi. Åh, det ska bli såå skoj. Efter många val och kval blev det Romme, inte det mest spännande stället. Men vafan, jag har bara skidat en gång i mitt liv och vi är ett jävla bra gäng som åker så det är ju det som gör hela grejen.

Imorn är  det  NYÅR. Åh, hoppas det blir lika roligt som jag tror att det kommer blir.Planerna ser bra ut iaf :D


Bloggen har dock haft lite juluppehåll. Har inte orkat skriva jag prioriterade julgodiset istället. Åh, det har varit så mysigt med jul. Att få umgås med sin fina familj och släkt och så. me jag har även hunnit jobba lite.

Ikväll var jag och Moa hemma hos Ida och skrattade bort åtminstone lite julskinka iaf, haha.

Nu ska jag läsa min bok " En blomma i afrikas öken" den är  faktiskt riktigt bra. Hittills iaf.


GottNyttÅr!

Puss



Det strååålar en stjärna.

När det lider mot jul. Åh, en underbar julsång. Jag tror nog att det är min favoritjulsång. Har faktiskt börjat få lite julstämmning nu. Med tanke på snön och allt. Typ julstädning och sånt. Imorn ska jag inte till stan och jag ska klippas och slingas. Jippie! Inga mer råttfärgat hår!

Fredagen var roligaste kvällen på länge. Hela den här hösten har bara bestått av stress så det kändes så himla bra att få umgås med dem man gillar allra mest. Danska, sjunga och skratta. Det är sånt som får en att orka när det blir som mörkast.  Kom hem klockan fyra, jobb klockan 11. Men det var lätt värt det. Efter jobbet gick jag till Jäffi en stunde. Och sen for jag och mamma till Dinos och åt. Åh, det var så gott  :)

Nu ska jag på konsert i Lemlands kyrka för imorn måste måste jag ta tag  i min städning. Jag gör allt för att slippa. Men nu duschen!


Snart kommer min bror hem och jag saknar honom faktiskt jag hoppas på lite snöbollskrig och bara annars lite syskonbråk .Man behöver det ibland. Jag känner min så upptymd av julkänslor. Inte julklapparna utan att få umgås med sin släkt och få bara mysa och göra ingenting

Pusshej!




Oh yeah!



Hola mis amigos

Idag had ejag spanska prov, och jag vte inte riktigt hur det gick så jag får se sen när jag får ut det. Skoldagen var lång trots att jag slutade halv två. Jag måste nämligen vänta på att skoldirren skulle börja halv fem.
Lucia var jättemysigt för Fillus och Ebba-luran var hit. Vi kallar henne luran, eller lulan som filiph säger, för att Malin tycker att hon ser så lurig ut. Men iaf dom var hott iklädda varsina tomtedräkter och Filiph sjöng tipptapp och skulle bjuda ut lussebullar men valde, förstås, att ta en själv istället. Det var hursomhelst uppskattat. Så här kommer mina luciabilder. Lite från förra året också :)








Beat it

GAAH, skrev ju värsta långa inlägget som försvann. dom brukar ju sparas- men icke sa nicke.

I varje fall är jag så pepp på att dansa. Dansa, dansa, dansa. Och inte plugga,plugga, plugga.
Dagen i allmänhet har varit hyperaktiv, tills jag for på musikteori och all energi försvann och var som bortblåst när själva sånglektionen började. Usch, det gick inte bra idag. jag ville bara gå därifrån.
Nåväl.

Det här inlägget är för min kära vän Jennifer. Som ställde upp för mig då mitt
matteprov interiktigt gick somder bord och jag blev underkänd. Jag måste ju då förstås gå och skriva om provet.
Och då var hon där min räddande ängel i nöden. Hon gav upp en hel kväll bara för att plugga matte med mig efter en lång och tung dag i skolan. Vi lagade mat och sedan bakade hon kakor åt mig. Jag uppskattar det otroligt mycket. Så ett stort, stort tack Jäffi för att du är en underbar och älskvärd vän.

Här kommer en underbar bild på Jäffi:



Jullov,nu tack!

IIH, jag är så glad över att jag börjat spela volleyboll igen. Det går faktiskt överförväntan bra. Jag kanske behövde en paus för att dels inse hur rolig sporten och dels för att utveckals som spelare, hur konstigt det än låter. För jag tycker att jag utvecklas sedan i våras. Konstigt nog har inte konditionen och styrkan betett sig likdant, men det känns faktiskt bra att börja träna igen.

Åh, jag ser faktiskt framemot årets lucia, är verkligen excited :D Dom är så duktiga


Nu ska jag hoppa till sängs.

Sov gott!



RSS 2.0