Hejdå Engla!

På söndag flyger Engla till Paris för att bo där ett år. Det var sorligt att säga hejdå, trots att hon nog kommer tillbaka till höstlovet, men endå.


Imorn far jag till BORGÅ!

C YA!!

Jennifer Karlsson, lusse 2 F kommer att älska den här bilden. Jag tycker om dej också Jäffi! Söt!


Nu blir det nya tag!

Jag har skjutit på det alltför länge, men nu var det tänkt att bloggande ska komma igång igen, Jag har liksom en del måste-göras grejer. Speciellt har jag haft det nu när skolan börjat. Det tar väl ett atg att komma in i systemet, eller nåt i den stilen.

Idag har jag varit och övningskört för första gången och det var riktigt roligt. Två veckor tills nästa gång (: Jag menar, att köra bil och snacka skit om lärarna är inte helt fel. Hoppas det är lika roligt nästa gång.

Nästa vecka far jag och ett gäng trevligt folk till Borgå för att spender en hel skolavecka PLUS kryssning. eeh typ : yeah!
haha, nej men det ska nog bli kul. Så idag var och köpte present åt värdfamiljen. Tiden går så fort och jag blev så förvånad när jag tänkte efter och insåg att det är på lördag vi åker, och imorn är det fredag.
Om någon ville veta så har jag försökt att sluta använda ordet chock, eftersom det enligt min mamma(o ja, jag vet också det egentligen) att chock är något betydligt värre än så jag uttrycker och använder ordet.

Jaghar även börjat på solosången nu och det är så himla kul. Verkligen, tänk att bara några tips kan göra så mycket! Det enda jag gör egentligen på mina lektioner är att skratta, och ja, sjunga förstås.Teorin har jag inte så mycket kommentarer om.

Imorn ska jag klippa mig och ha möte med självaste rektorn Gyrid, jag är faktiskt inte nervös. Inte än i alla fall.

Förresten har jag fått äran(även ångesten) att få sjunga på Ebbas dop. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad ännu. Men den som lever får se.

Här kommer en bild på Ebba, som växer så det knakar. Så hon har ökat lite sen denna bild.


Helt okeej.

Idag har varit en superskön göraingentingalls-dag. Bara sola och simmat på stugan. Bara känna tunna, lätt svala sommarvindar svepa över en precis när det behövdes. Gud, så skönt :D
Snart ska jag träffa Nayab och det ska bli super trevligt för det har jag inte gjort på länge.
Det är bara typ en vecka kvar av sommarlovet! OMG what to do? Jag vill vara mera ledig och bara chilla. ja, det får man väl göra när man är pensionär eller nåt.

Åh, jag saknar seglingen, verkligen. Jag hoppas, hoppas att jag har möjlighet att åka nästa år. För det är ju så tusans roligt.
Därför bjuder jag på lite bilder:

































RSS 2.0