Hemma igen

Nu har jag då kommit hem och hade tänkt uppdatera mig lite eftersom det var ett tag sen.

Jag kan ju börja  med att säga att öspelsveckan var jättekul. Massor av människor i stan, både dags ocg kvällstid. PÅ dagarna  var jag bollkalle på volleybollen och kvällen var det häng på games street.  Ge mig mera öspel, tack!
Dock missade jag sista kvällen för jag for och seglade.

Seglingen, den var också sjukt rolig. Jag har skrattat i mängder och massor. Jag har träffat mycket nya trevliga människor. Ett bra exempel på detta är Anssi, från finska dvd-erna. Han var full och spelade luftgitarr på mitt ben. Jag har spelat beachvolley på en sandstrand mitt i St Petersburg. Dansat med en hek del olika nationaliteter, den ena läskigare än den andra. JAg kommer att ha massor av trevliga minnen av det hät precis som sist. Och lätar tillbaka i massor. Hoppas på att det blir mera nästa sommar. Och då är jag ju arton.  Det var nog skönt att komma hem, det är inte roligt att resa som sjjukling.
Men att få träffa alla sina vänner när man kom hem, det var helt underbart. Jag hade saknat alla mycket, och vilken känsla att få se alla sen. Härligt. :D

Rockoff är över för i  år, blev bara tre dagar i stan för mig och en kväll inne. Men det var trevligt för det. Igår var jag hemma vid fyra efter en upplevelserik kväll. Moas cykel blev stulen 20 m ifrån var vi satt, helt sjukt att man har mage att göra nåt sånt. Men vi fick fast honom och ringde polisen. Så det var en speciell natt.

Jag har hunnit blivit moster till en otroligt söt tös den 10 juli. Hon vägde 4130g och är nu 55 cm lång. Och hon var 2 veckor gammal när jag sång henne första gången, och det var igår. Och hon är så holis söt.

Bilder från allt kommer senare, men nu ska jag se på OC!

Puss!

:):(

Imorn lämnar jag Åland för tre veckor.

Ha det så bra!

Puss.

RSS 2.0