det är vår i luften!

Vilket underbart väder det har varit idag, helt otroligt. Skrev spanska prov och det gick helt okej, får se när jag får ut det. Efter skolan var jag, Jennifer, Silje och Marie och fikade. Riktigt trevligt :)
Usch, jag har verkligen hamnat i ett socker beroende, det är hemskt. Men det är ju provperiod, vad ska man annars äta? haha, nej fy va hemsk jag låter. Ska nog ut på en joggingtur lite senare. Men nu: back to the biolog.

Kramar!



Mästerfotograf Ida

stress.

Nu är provperioden igång, men jag började först 12 idag =) så jag ocj Lisa cyklade till skolan, hade en timme spanska o slutade sen. Gick och köpte en present till mamma. Är fortfarande lite trött efter nattcupen, men vi säger at det var vart det: Snart kör och sen hem o plugga spanska. O usch jag borde verkligen plugga biologi också, annars  blir jag nog underkänd :S
Åh, det skulle vara superskönt at bara koppla bort skolan o dricka te, synd bara att man inte kan göra så.

Chokladfontän!

I fredags var jag först hem till Nayab ( och hon duschade faktiskt inte) vi hade som vanligt långa, men trevliga samtal. Sen fixade jag hennes hår och så for till Engla, för hon och Katjade fyller snart år.  Vi lagade och åt våfflor, doppade frukt i chokladfotänen och njöt. Sen lekte vi "lappen-i-pannan-leken.

Tack för en trevlig kväll!



håkanhåkanhåkan.

Lovely, en till Håkanskiva. Jag vet, man kan ladda ner. Men det blir inte samma sak då. Idag var jag in på magasin medans mk köpte godis, och jag bara stod där utan att köpa!  mirakel kan ske.
Nu vill jag shoppa, på riktigt. Tallin räknas inte bara gula moonboots och liknande,nej fy. lägg märke till  dem på bilden!




well well.

Idag har varit en riktigt trevlig dag. Jag och Jennifer har skrattat åt tja, det mesta.  När vi skulle åka hem så trodde vi att vi hade lots of time, vilket var helt fel. Som tur var hann jag med bussen med nöd och näppe, tyvärr inte gjorde det. Men hon hade däremot mycket tid att handla presentpapper!

Gårdagen däremot var aningens sämre. Trött efter Tallin-resan eftersom jag måste stiga upp vid 5-tiden.  Jag var så trött att jag t.o.m. missade kören. Och jag blev att prioritera skolan istället för annat, vilket kan tyckas konstigt för de som inte går i lusse. Nåväl, jag märker mer och mer att livet blir så mycket lättare om man tänker positivare och har förståelse för andra människor.

Olisin viisi- vuotasi skulle det vara  mer förståerligt.

Tur att vänner alltid fixar till ens dåliga dagar!

Förövrigt kommer pappa hem ikväll, därav bilden.

Kram.





Och där går lyckan som aldrig kunde bli

Åh, vad jag är trött på hemuppgiftietoligi. Men jag är däremot glad för att jag har köpt en Håkan skiva :)
Snart far jag till Tallin, Tallink spa hotel. Ska bli skönt  och är oerhört behövt.
 Nu blir det en bild på laget för som är så söta och duktiga. För dom ska vinna imorgon mot Sthlms vingar! För det har jag bestämt. Bilden kommer från bloggen
Puss!



buenos díaz!

Idag har varit en ganska trevlig dag. Fick ut spanska förhöret,om det nu kan anses som roligt. Sen har jag varit och planera Tsr kläder. Och dagen avslutades med lite cruise med Maria, Pontus och Anton. Och vi var via rökka en svääng.
Uschusch måste göra min etologiuppgift snart och jag ser inte framemot det.

Maria


Tal


I tisdags höll vi tal på svenskan där ibland jag. Jennifer höll väldigt fint tal om klassen :D
Och Nayab höll ett rakt-in-i-hjärtat-tal. Och jag kämpade för att hålla emot tårarna måste jag säga, hoho.
Det verkligen rätt ordval, mm-mm! :D Puss på Nayab säger jag!



Lovely dag!



Idag är det det tisadg va? jo, och idag har jag fått ännu mer att göra på kvällarna. Jippie! hmm, men måste man så måste man. + att jag missade dagens träning, jag som var såå pepp. Äsch.
Åh, idag och igår har varit en sjukt mycket längta-efter-sommaren-dag. Speciellt efter TSR-mötet. Gudars vad roligt det kommer att bli. Nu ska jag plugga. Bläbläblä.
Ha en bra dag!

aaw


Mera bubblor


Blåsa bubblor


äntligen fredag!

Idag började jag kvart i tio, vilket var otroligt skönt. Att fixa en snygg blogg, det är inga lätt det!
Men förhopningsvis så ska min bli lite snyggare :)
Nu ska jag diska sen och hälsa på min kusin som fyllt år :)

P.o.K

Mitt första inlägg

Helt otroligt, jag har skaffat en blogg, bara sådär, ja som inte ens tycker pm att skriva, jaja.
Idag har väl varit en helt vanlig dag +

RSS 2.0