I know we could live tomorrow.But I dont think we should wait

En hel dag framför datorn. Inte bra inte. Har  börjat lyssnat mycket på Laleh. Jag bara älskar hennes  fantastiska röst. Så svag men ändå stark på nåt vis.
Någon som jag även har börjat lyssna på och ska jag göra ännu mer är Lars Winnerbäck eftersom vi som hade fest förra fredagen ska alla ska få fara på konsert med honom i sommmar! Åh, jag är såå pepp.
Det fick i present av 10 helt otroligt underbara killar. Åh, jag blev så otroligt glatt överraskad. Hihi. Puss på att det finns så underbara människor som dom och på mina underbara tjejer som fixar 2h helkroppsmassage på Mbad!! Jag har haft ett jätteroligt år hittills och jag har massor av skojsiga saker att se framemot ännu :D
18-fest, Madrid och säkert massa till.


Åh, jag blev glad nu. Imorn skola om jag orkar. '


Hääj.

I am flying

Åh. Februari månad, det har varit en fantastisk månad. Herregud ja. Till att börja med hade vi ju vår 18- fest förra fredagen och den blev enligt mig otroligt lyckad. Jag njötm varenda sekund. DEt var mycket jobb men det var helt klart värt det :D
Och alla fina presenter och alla fina människor åh ja, allt. Mums! Ord kan inte beskriva

Dagen efter for jag och gäng riktigt cooola flickor till Romme och skidade. Riktigt roligt måste göras om. Hihi. Bo´s backe var favoriten där vi ofta stannade en stund och solade. Härliga tider. Nu när jag kom hem slog förkylningen  tyvärr till men jag tröstar mig med Ben and Jerry´s :D

Nu ork jag inte blogga mer klan bero på all snor i hjärnan.

Puss å kjam

Imorn blirre fäää :D

Åh, jag  längtar hoppas det blir fina saker, det tror jag. Lite tid, mycket att göra. Och ändå sitter jag här. Vi har iaf varit och handlat nu så det är överstökat. Men tja, dags att dra igen.

Hejsvejs!


Är det någon som vill ha skjuts? ;D

Haha. Vilket otroligt lyckorus när man vet att man 1. klarat teoriprovet men framför allt 2. klarat själva uppkörningen. Herremintid vad otroligt nervös jag var innan. Trodde inte att jag skulle klara det. Och efteråt när han frågade hur jag tyckte att det gick hade jag typ glömt hur och var jag hade kört eftersom jag var så nervös. Och sen när han  hörde mig säga det till min bilskolelärare skrattade han en skvätt.

Har redan haft mina första passagerare  som körkortinnehavare, men det gick bra. Nu ska jag typ plugga historia.

Pusshejs!



ARTON- mitt liv har gjort en dramatisk förändring

Haha, eller nja. Så stor skillnad blev det faktiskt inte. Ja, jag menar jag får ju gå ut på krog, köpa grejs på alko OCH köra bil( om jag klarar  det vill säga)

Men jag har hittills haft en underbar helg och jag tackar alla som gjort den så speciell. Puss!

Den började igår då jag och jennifer hade förfest hos henne. Sen gick vi till Filip en sväng där de flesta farit redan, men vi hade lika trevligt för det. Men sen började folk komma tillbaka och när klockan slog tolv fick jag höra "Ja må hon leva" av sjönsjungande vänner + gitarr. Åh, det gick vekligen hem hos mig, tack!!
Sedan drog jag och Jäffi vidare till Indigo, sedan Arken. Och kvälllen avslutades med efterfest till klockan 05.40.

På själva födelsedagen hade Jäffi förberett med en frukost bricka åt mig bestående av micropizza, öl, present, panadol och ett vackert ljus.

Sen for jag hem och mamma tog emot mig med en dator. Då blev en glad men trött 18-åring ännu gladare. Ikvällhar vi haft släktkalas och det är alltid lika mysigt.

Men nu är det dags för mig att hoppa till kojs.


Goodienight!


It´s the final countdown!

Ceaaaazyyy. Hahha. Tänk att jag snart ska få köra bil och hihii. Jag är värre en Filiph som fyller 3 år på söndag. Liten( stor enligt honom själv) blir större.
Var och hälsade på där och fotade Ebba. Jisses hon är nog posarN hon iaf.

Jag skyller den dåliga uppdaterinngen på provperioden, men även min återkommande lathet.

I lördags var det bastu hos mig med Kati och Jäffi. Vi rullade i snön och  bara myste.

I tisdag var jag och bättrade på allmänbildningen på ÅSS( utan att ljuga) meen ibland kan saker gå överstyr. Haha. Alltså jag sku må så himla dåligt om jag inte sku få vara så knäpp som jag om det inte vore för att mina vänner en klump knäppisar de med.

Nu ska jag baka, städa och ja allt såndärnt annat kalasförberedande.

Dessutom tycker jag att alla till höger och vänster har lite extra pirr i magen. Det blir man glad av. Undrar om ens vänner vet vad man själv vill. Nå, vi får se om det blir som de säger.


Våriga pussar!







Min mage låter som en vhs-spelare

Haha. jag börjar blir riktigt knäpp på riktigt.''

Idag har varit och simmat och vattenrutchat med Fille och Malin. Haha, alltid lika roligt. Sen var jag på stan en sväng. Köpte en ring, och tröja med axelfluff. Det blit nog fint.

Ikväll kommer Jäffi och kanske Amanda(????????)  och åker pulka. Ja, åtminstone Jäffi.

Igår var jag hos Nayab och det var verkligen behövligt. Det var längesedan vi träffades hon och jag. Vi hade jätte myyysigt. Haha

Nå, nu ska jag lyssna på lite Stieg Larsson.


See yaa latero!

"Skulle jag vara kille skulle jag lätt vilja sätta på dig"

Hahah, Visst är hon en snuskboll, hon där Amanda. Hoho, ändå. Jag tror hon gillade mina jeans faktiskt. Knäppis. Imorn blir det idr sju och jag hoppas på det vanliga; trip och frukt efteråt. Mums. Den nya fredags standarden.

Ikväll har jag  varit på bilteori, och sen for jag på skumpa till JÄFFI SOM FÅTT KÖRKORT!  åh, jag vill också ha det. Det är 9 dagar kvar innan jag är 18, men jag går ut nästa fredag :D hihi

Nu ska jag kankse äta nåt, har typ inte ätit nåt på hela dagen.

Jag är inte den som vanligtvis är sur av mig, men när folk kommer med nå jävla attityder då blir jag arg och sur. Så jobbigt är det faktiskt inte att hjälpa andra lite. Mitt humöär just nu beror på surkärringen. Usch.

Godnatt.

Denna bild blir jag dock glad av

För ingenting är magiskt-och det är så tragiskt

Fast det är inte riktigt sant. Men det är väldigt bra ord. Håkan Hellström- like fucking forevaa!

Sitter och lyssna på Calle från idol "Walking in Memphis" SÅ bra låt. Den får en verkligen på humör :)

Igår höll jag och Linnea i gympauppvärmningen. Vattengympa. Riktigt roligt dels att hålla i det men dels att se alla, hahaa ;)

Jag gjorde en låtsasuppkörning idag. Det lovar inte gott. Om det gå sådär dåligt när jag inte är nervös hur går det då när jag verkligen är nervös?!
Men jag ska öva med mamma nu, så jag vi får bara hoppas det går vägen :)

På fredag ska jag äntligen få umgås lite med Nayab. Det var jättelänge sen så det är behövligt.

Imorn börjar 2 som vanligt sen blir det bilteori, tjihu!


TSR 2007- åh villken underbar tid

Sitter och tittar på gamla bilder från tsr-07. Åh, jag saknar det. Helt otrolgt roligt. Och jag var sååå blond. Och lycklig var jag. Åtminstone som jag minns det. Det var nog en riktigt roligt sommar. Jag bjuder på lite bilder, jag är dock inte fotograf till dessa.






JÄFFIIII ARTOOOOON :D:D:D:D:D:D:D

GRATTTIIISS MIN VÄÄNN!!!!!

Puss!!



RSS 2.0